Close X

Faber-Castell schrijf- en tekenbenodigdheden

Faber-Castell staat bekend om zijn schrijfwaren en tekengerief, geschikt voor zowel hobbyisten als professionals. Bij PW Akkerman kunt u vooral terecht voor een uitgebreid assortiment aan pennen, van luxe vulpennen tot aan balpennen. Neem snel een kijkje! 

Faber Castell pennen 

Als je op zoek bent naar een pen van hoge kwaliteit, dan is Faber-Castell de ideale keuze. Met een geschiedenis van excellentie en een breed scala aan producten, staat dit merk voor kwaliteit en verfijning.

De vulpen: elegantie en precisie in Schrijven

De Faber-Castell vulpen staat bekend om zijn verfijning en precisie. Of u het nu gebruikt voor dagelijkse notities of voor speciale documenten, deze vulpen staat voor de kwaliteit en traditie die het merk al eeuwenlang kenmerkt.

De balpen: betrouwbaarheid en stijl

De balpennen staan jn bekend om hun elegantie en betrouwbaarheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn erg comfortabel om mee te schrijven. Ze combineren traditioneel vakmanschap met modern design, waardoor ze een favoriete keuze zijn bij professionals en liefhebbers van fijne schrijfwaren.

De geschiedenis

Faber-Castell werd opgericht in 1761 en is daarmee een van de oudste industriële bedrijven ter wereld. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Ze hebben zich ontwikkeld tot een wereldwijde gigant, met een assortiment dat varieert van luxe pennen tot hoogwaardige kleurpotloden. Tevens staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze focussen zich op milieuvriendelijke productieprocessen en ecologische materialen.